iSafe PRO

PC backup voor uw gehele kantoor

Speelautomaten vroeger en vandaag – een snelle samenvatting

Speelautomaten vroeger en vandaag – een snelle samenvatting · De Top 5 beste online slots die op het internet te vinden zijn · Game Vermeldingen. Speelautomaten vroeger en vandaag – een snelle samenvatting · De Top 5 beste online slots die op het internet te vinden zijn · Game Vermeldingen. Speelautomaten vroeger en vandaag – een snelle samenvatting · De Top 5 beste online slots die op het internet te vinden zijn · Game Vermeldingen. Speelautomaten vroeger en vandaag – een snelle samenvatting 15.11.2016-Speelautomaten vroeger en vandaag – een snelle samenvatting · De Top 5 beste online slots die op het internet te vinden zijn · Game. Speelautomaten vroeger en vandaag – een snelle samenvatting · De Top 5 beste online slots die op het internet te vinden zijn · Game Vermeldingen. Speelautomaten vroeger en vandaag – een snelle samenvatting · De Top 5 beste online slots die op het internet te vinden zijn · Game Vermeldingen.

Wilt u veilige backups voor uw gehele kantoor? Kies dan voor het iSafe PRO pakket. Binnen dit pakket kunnen er één of meerdere servers en alle besturingssystemen meegenomen worden in de backups. Daarnaast is dit pakket geschikt voor de meest gebruikte databases zoals Exchange, SQL, MySQL, Oracle en Lotus Notes/Domino, maar ook virtuele machines als VMware en Hyper-V kunnen op fileniveau worden gebackupped.

 

U heeft al een iSafe PRO pakket va. 25,- per maand

  • Dagelijks automatisch een veilige backup;
  • Backuphistorie van meerdere momenten (tot 365 dagen);
  • Gratis terugplaatsing via internet;
  • Eenvoudig te installeren software met Nederlandse snelstart-handleiding;
  • Continue controle en dagelijks een backuprapport;
  • Een backup van meerdere computers of servers.


 

Gemakkelijk backuppen

Verlies nooit meer belangrijke gegevens! U kunt met iSafe snel en eenvoudig al uw bestanden, e-mails en databases backuppen. Daarnaast kunt u zelf instellen hoe vaak en wanneer u een backup wilt laten maken. 

Bekijk alle functies

Universeel te installeren

Of u nu onze Online Backup gebruikt met Apple, Windows of uw eigen server! iSafe is universeel te downloaden en werkt op ieder denkbaar besturingssysteem.

 

 

Bekijk alle functies

Veilig opgeslagen

Al uw data wordt eerst gecodeerd voordat deze over een beveiligde internetverbinding naar onze backupservers wordt verstuurd. Onze zwaar beveiligde dataservers en ons netwerk voldoen aan de hoogste veiligheidseisen.

Bekijk alle functies