Bedrijfsprofiel

iOnline ontwikkelt, implementeert en ondersteunt sinds 2004 intelligente online oplossingen voor ondernemingen die het belang van internet onderkennen. Deze oplossingen richten zich met name op infrastructurele (hosting) diensten maar ook de ontwikkeling van websites, websoftware en mobile applicaties. Onze aanpak wordt gekenmerkt door onze nuchtere, klantgerichte en pragmatische benadering met een duidelijke eigen visie. Met deze aanpak zijn we de afgelopen jaren uitgegroeid tot een toonaangevend internetbedrijf met klanten van uiteenlopende omvang en uit verschillende branches.

 

Oplossingen

Onze oplossingen varieren van webdesign en webdevelopment met behulp van ons iBase CMS systeem, Google optimalisatie (SEO) maar ook webhosting, domein registratie, hosted email oplossingen, spamfiltering, serverhosting, online backup en webdisk. Dit alles faciliteren wij op hoogwaardige apparatuur vanuit onze serverruimte in Amsterdam.
De veelzijdige mix van onze professionele medewerkers maakt dat design en techniek samenkomen in bruikbare oplossingen met de uitstraling van deze tijd