Meer informatie

Lees hier meer over de Online Backup van iSafe

 

Start met backuppen
Na de installatie wordt er eerst een totale backup van de door u geselecteerde data gemaakt. De date wordt door de software versleuteld en gecomprimeerd alvorens het via uw internet verbinding wordt verzonden. Deze compressie zorgt ervoor dat u voor bijvoorbeeld een backup van 6Gb maar 4Gb schijfruimte nodig hebt. Uw gegevens worden vervolgens opgeslagen op een krachtige backup server in een zwaar beveiligd datacenter.

 

 

Incremental backup
Na de eerste totale backup, worden de volgende dagen alleen de veranderingen in de data naar de backup-server gestuurd. Dit wordt een progressieve of incremental backup genoemd. Het netwerk wordt hierdoor minder belast en de backup zal sneller worden uitgevoerd. Dankzij uw account kunt u vanaf iedere werkplek met internetverbinding uw bestanden terugzetten. Dagelijks ontvangt u per e-mail van iedere backup een duidelijke en uitgebreide rapportage. Ook wanneer er onverhoopt iets mis gaat wordt u hiervan meteen via de e-mail op de hoogte gesteld.

 

 

Exchange en SQL
U kunt met onze software zonder extra kosten zeer eenvoudig een Exchange server of zelfs individuele Exchange mailboxen backuppen. Ook SQL servers kunnen worden ge-backupped worden met de backup software.

 

 

Met iSafe bent u verzekerd dat er regelmatig een snelle en betrouwbare opslag plaatsvindt en dat een veilige restore van al uw bestanden op ieder moment mogelijk is, en dit alles geheel automatisch!